Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
 • 🏆 Här på topplistan ser du en sammanställning över medlemmarna med högst anseendepoäng eller flest inlägg på forumet under vald tidsperiod. 

  Var generös och visa din uppskattning till andra medlemmar genom att rösta upp eller gilla deras inlägg! För varje positiv reaktion eller tumme upp (under inlägget) får medlemmen ett nytt anseendepoäng 
  👍

Topplista


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2018-02-07 på alla områden

 1. 1 poäng
  Mattis.se och Alix svar är exakt det Comhem gav mig. Hon trodde inte ny IP adress var problemet. Här kommer svaren jag fick från Applesupportern och Comhems tekniska avdelning. Applesupportern kom fram till att dom inte hade med saken att göra så dom hänvisade mig till Comhem som kunde pröva att ge mig nytt lösenord. Comhem berättade att mitt WPA2 omöjliggör stöld av mitt lösenord och att det inte används av annan. För att testa böt vi lösenord på nätverket sedan startade jag om datorn. Tyvärr dyker AppleTV 3 och Apple TV Vardagsrum fortfarande upp i volymfönstret. Comhem var helt säker på att jag får leva med problemet. Eftersom problemet bara visar sig när jag vill ändra volym på ljudet och det gör man ju inte varje dag så bjuder jag på problemet, men det hade varit bättre om man slapp denna trafik. Man lär sig alltid något nytt. Tack för hjälpen.
 2. 1 poäng
  Uppdrag granskning igen
 3. 0 poäng
  Vid husintrång har inträngaren tillgång till allt som finns där, hur har du anpassat datasäkerheten gällande sådana intrång? Antyder du att du inte regelbundet onanerade i tjänsten till misstänkta kärleksbrev?
Denna topplista är satt till Stockholm/GMT+01:00


×
×
 • Skapa nytt...