Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Idag
 2. Rapportera i Feedback Assistant. Testa logga ut och in på iCloud på nytt
 3. Telly82

  God morgon!

  Sådan tur hade inte jag. Trött och genomsvettig efter att kört gräsklippare, lite med lien och lite med handsågen.
 4. Tack för ditt tips SirKnasen, men det fungerade inte. Rutorna för spegling av Desktop och Dokument är ifyllda men funktionen verkar ha hängt sig.
 5. Han har CNC som avancerad hobby, kanske även professionellt eftersom han på sin hemsida skriver att han har extremt begränsade möjligheter att ta sig an betalda uppdrag. http://www.winstonmoy.com/ Han har en Youtube-kanal med 50 tusen följare, men denna film har på sex dagar fått över en halv miljon visningar. Så för honom var det nog intressant och väl använd tid!
 6. Nej keto blir det nog inte. Sist jag bantade 2016 så gick jag ner 20kg på ett halvår, men då åt jag nästan ingenting, mådde dåligt och hade ofta yrsel, på vårdcentralen hade jag för lite röda blodkroppar och kissade ketoner, då blev det till att börja äta normalt igen.
 7. Nej inte bara du Alix. Jag ser att detta beteende och den där tecknen försvinner plötsligt i rutan med inlägg att redigera bara händer på vissa ställen på forumet, "längre upp". Kanske något allkonstnär @felix-d kan hitta en lösning på? Kanske Bill Gates som gömt sig i server-rummet och busar med Mac-fans?
 8. Företaget bekräftar nu att man köpt uppstartsföretaget Drive Ai.Läs hela artikeln här
 9. Det kom en ny inatt även för mig med en smula äldre TC. 7.8.1.
 10. Morrn morrn! Inte så kul dag idag - fick veta igår att min bästa vän valde att avsluta livet i fredags. Leif - jag saknar dig!! 😭😭
 11. Ska hälsa på brorsdottern och brorsbarnbarn med min bror.
 12. Tiden kan flyga ja när man har roligt och livet känns skönt.
 13. TC blinkade gult och jag blev förvånad därför att internet ju fungerade. Startade AirPort-verktyg och såg att det finns en uppdatering, till 7.8.1. Installerat!
 14. Uppdateringar av Keynote, Numbers och Pages för både Mac och IOS släpptes under tisdagskvällen.Läs hela artikeln här
 15. Vill du ha trådlöst ljud till dina gamla högtalare? Med en Raspberry Pi och bara en aning pysslande kommer du igång lätt och billigt.Läs hela artikeln här
 16. BjornS

  God morgon!

  Morning, dag tre börjar på min sk semester. Hittills har jag hunnit med en dagsutflykt och igår gick dagen åt att ta in offerter på virke till altanbygge. Idag ska det planteras växter men om jag har en gnutta tur blir det dåligt väder så jag kan lägga mig på soffan istället.
 17. Hej! Brukar vara mycket ute och resa med familjen inom EU. Har under de senaste åren haft 100Gb familjeabonnemang (obegränsat inom Sverige) under tre veckors tid i EU. Men, det är sällan det räcker. Någon som har något bra/bättre tips på abonnemang/lösning? Vi är två vuxna och tre barn - 12, 16 resp. 19 år. Visst, man skulle ju kunna förbjuda vissa saker när man är på resande fot. Det förekommer ju mycket Snapchat och Youtube som man kunde skära ner på och kanske bara tillåta när man har tillgång till något WiFi. Men om någon har något bra tips att komma med så skulle det inte skada.
 18. Idag kör jag söderut igen. Fasen vad en semester ändå går fort när den väl är här.
 19. Nä, det gick förr men sedan några iOS-versioner tillbaka så är det bara mobilsurf du kan dela. Inte wifi.
 20. Innan du över huvud taget börjar fundera på keto måste du kontrollera ditt blodsocker. Om blodsockret är förhöjt riskerar du att hamna i ketoacidos.
 21. Jo det går att ansluta via usb till en iphone som i sin tur är ansluten via wifi till internet. Men som @lappen71 säger så får man vara vaksam så iphonen inte slår över till mobildata och det gör den lätt. Man kan som du säger inte heller stänga av mobildata på iphonen, för då fungerar inte internetdelning alls. När jag testar så slår iphonen över till mobildata (4G-symbol) när jag har öppet inställningspanelen Inställningar > Internetdelning, men så snart jag "backar ut" till Inställningar slår den över till wifi, se bilder: En förutsättning är ju också att man lagt till iPhone-USB som ett nätverksgränssnitt i macOS Systeminställningar > Nätverk, men det antar jag att du gjort. Testade även anslutning till iphonen via Bluetooth-PAN men då vill iphonen bara ansluta med mobildata. Testat med iOS 12.3.1 och macOS 10.14.5
 22. Igår
 23. Ja jag håller på med det, men jag sträckte mig så illa när jag tog en powerwalk idag så smärtan är outhärdlig, klarar knappt gå och sova går inte. Tål inte NSAID och acetylsalicylsyra och Alvedon hjälper inte. Får ringa imorrn och förnya Oxycontin som jag har mot mina reumatiska skov.
 24. Jo det ska gå. Du har kanske missat att telefonen tappade kontakt med wifi och använde mobil data istället
 25. Man ska inte banta. Det fungerar inte i det långa loppet utan det som gäller är en balanserad kost. En kost som är några hundra kalorier lägre än vad du behöver per dag. Då går man inte hungrig och äter något onödigt. Jag har varit med Viktväktarna och där fick man lära sig att man kan äta allt men i måttliga mängder. Under två år så gick jag ner totalt 27kg. Något som jag efter 2år gick upp hälften. Men i samband men min dotters födsel bestämde mig att sköta mig och gick ner allting igen. Nu är jag gått 10-15kg och kämpar med att logga allting jag äter för att ha kontroll på att det inte blir för stort kaloriintag. Problemet är att har man en gång varit överviktig så är det en livslång kamp att behålla viktnedgången. När man går ner i vikt så sjunker ämnesomsättningen i takt med viktnedgång. Så det blir bara svårare och svårare att behålla vikten. Men sen är alla olika så vissa går ner snabbare och kan hålla vikten och andra går ner mycket långsammare. Läste om ett experiment,om nu detta är sant,som utfördes på interner i USA. Man skulle se hur fort internerna gick upp 10% i vikt. Dom ökade kalori intaget gradvis och mätte deras vikt. Några gick upp väldigt snabbt men det fanns en liten del som aldrig gick upp 10% än hur mycket dom åt. Det kan man se på personer i sin omgivning som kan äta i princip vad dom vill och det enda som händer är att dom skiter lite mer. Men för mig räcker det att jag tittar på en Pizza går jag upp 2kg Så mitt råd är skippa att käka 1 kg grönsaker för du är ingen häst. Ät normal mat men i måttligt mängd.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...