Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Ursäkta min otydlighet. Jag menar förstås att det nya tangentbordet förmodligen lockar en hel del, som mig. Utan nu att veta om det nya faktiskt är bättre.
 3. Verkar bra. Det gamla tangentbordet och det en smula högre priset är det enda som hindrar mig från ett inköp. https://www.cnet.com/news/apple-macbook-pro-16-inch-laptop-bye-bye-butterfly-keyboard/
 4. Idag
 5. Bildinsamling importerar inte bilder som ligger i molnet iCloud, bara bilder som verkligen finns i telefonen. Med ”optimerad lagring” på så kommer Bilder i telefonen att spara på iCloud de bilder som inte får plats i telefonen. Det är därför som Bildinsamling inte får med alla bilder som du har. Om du startar Bilder i datorn och väljer Bilder - Inställningar - iCloud och där slår på iCloud bildbibliotek, så får du dem i datorn. Vad är anledningen till att du inte kör iCloud bildbibliotek i datorn? Har du en äldre Mac eller ett äldre system utan Bilder? Kör du med iPhoto istället? Du kan gå in på www.icloud.com och iCloud bildbibliotek där och få ner dem i datorn manuellt, men det bästa är att använda Bilder med iCloud bildbibliotek.
 6. Fel forum (Allmänt för Mac) för denna frågan.
 7. Då är det väl enklast att använda iCloud bildbibliotek även i datorn och låta iCloud sköta synkningen av bilder? Eller är det av någon särskild anledning du valt att ha iCloudbildbibliotek påslaget i telefonen och inte i datorn?
 8. Yes det har jag tydligen. Vad ska jag ha för inställning?
 9. Jag hade en sådan prick som visade sig gälla Airplay2. Det slutade med att man också skulle aktivera (i) Home-appen på sin Iphone, sedan försvann det. Minns inte detaljerna. Vi pratar väl om Apple TV?
 10. Alltid att skitungarna ska få en ursäkt att inte äta grönsaker... https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/gillar-du-inte-gronsaker-det-kan-bero-pa-dina-gener
 11. Använder du iCloudbildbibliotek i telefonen med optimerad lagring?
 12. När jag ska föra över bilder från iPhone till Mac så använder jag programmet bilder. Klickar på ”importera alla bilder”. Då är det bara ca 170 bilder som dyker upp medans jag vet att det finns ca 700 på telefonen. Hur löser jag detta?
 13. En ny tysk lag kan leda till att vi på sikt får se stöd för Google Pay och Samsung Pay i Iphone.Läs hela artikeln här
 14. Inga problem, däcket är säkert testat ordentligt en hel sommar på sydfranska motorvägar.
 15. Tja, polisen får redan idag i vissa "göra inbrott" i bostäder mm för att placera ut mikrofoner mm. Sådana "inbrott" förefaller ske utan att våra hus har en massa bakdörrar och utan att de drabbade upptäcker dem. Hur polisen gör vet jag inte och polisen själva verkar inte vilja avslöja så mycket sina arbetsmetoder. Det samma borde gälla om/när polisen få ta sig i folks datorer.
 16. Jag hade 2 st PC windows av den gamla sortens program, en äldre och Windows 7. Trots åtgärder om säkerhet och antivirus program som McAffe stötte jag på virus och spam som fan!! 😡 Man är glad att man har en Imac. Det är skillnad.
 17. En annan sak som känns bra nu är att jag slipper dessa eviga höga fläktljud så fort jag tittar på en film eller spelar in. Enda gången de ökar marginellt är under rendering, och då är det som sagt ändå bara marginellt. Naturligtvis beror det till stor del på att det inte är en bärbar dator jag sitter vid, men vad har Apple att erbjuda som inte blir uttröttande på det sättet för under 15 000 och som har samma specifikationer.
 18. Hejsan! Sedan några dagar tillbaka sitter där en röd dot i appen TV som man ser det i docken. Jag klickar på appen men hittar ingen orsak till det. Hur löser jag detta?
 19. Nu har Su Meng kommit in i mitt och @Axelmans inlägg om drag. Verkar vara tjall på den linjen.
 20. Inte så mycket drag men ganska behaglig.
 21. Nu är vi klara till EM slutspel
 22. Starta en egen tråd istället för att kidnappa andras. Men det är som Stereotypen säger
 23. Hjälp vad ska jag göra. Min Imac är uppdaterad till Catalina och nu fungerar inte programmen och det blir felmeddelande från appstore när man skall logga in. Antar att programmen som inte fungerar endast är kompatibla med 32-bitar eller nåt. Får upp felmedelande (se bild) när ja ska logga in i apple tv men även när jag skall uppdatera befintliga program. Vad göra?
 24. Det du kan uppdatera är disken. Minnen är fastlödda.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...