Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Har gjort 30 hindu push ups och 100 hindu squats alldeles nyss. Helt färdig i dubbel bemärkelse. Har hållit på ett tag och har belönats med ett kilo muskler till. 106 kg numera. Känns bra. Tjejen lagar korv stroganoff nu med ris till. Ska bli gôtt. Doftar väldigt lockande...
 3. Idag
 4. Det har jag men eftersom intresset för nya dyra inköp är så minimal + att uppdateringar av appar kan skötas automatiskt + att jag GILLAR intelligent automatik...
 5. Har känt mig lite rôsen senaste veckan. Ida mä.
 6. Jaha, var det så enkelt. Då kan du anmäla ditt mobilnummer.
 7. Som vanligt är det mer komplicerat än de enkla budskap vi får via medierna: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30311830
 8. Alldeles mör i hela kroppen av vattengympan på rehab.
 9. "Tidigare" kunde man inte "nixa" mobilnummer, men det kan man sedan några år. Och det funkar bra för mig.
 10. Vad menar du nu, gömt undan? Svindyra prenumerationer? Det är väl bara att se i en app vad inapp-purchase eller vad ett abonnemang kostar? Du har väl ställt in touchID för alla köp?
 11. Det är ju bevisat att vår dygnsrytm förstörs och skapar stora sömnproblem pga det blå ljuset som en mobilskärm eller TV utstrålar. Circadin (melatonin depot) och direktverkande Melatonin AGB 5mg tappar hela sin effekt om man fortsätter glo på skärmen efter tagit medicinen och den blir därmed verkningslös. Nightshift börjar kl 21 för mig. Frågan är om det mörka läget ger blåljus? Eller är det bara gulfiltret i nightshift som dämpar det. Funderar på hur jag ska göra med TV’n, se TV med solglasögon eller lägga en gul plast över den.
 12. Det funkar för mig. Ditt telefonnummer kanske har hamnat i fel händer.
 13. Det fungerar inte. Har haft tidigare. Men med iOS 13 funkar det utmärkt. Alla okända som inte är i min kontaktlista filtreras bort.
 14. Någon som vet om man (äntligen) kan minimera ett inkommande samtal? Ponera att jag håller på att skriva mail på telefonen och så ringer någon jag inte vill prata med men jag vill heller inte "dissa" (även om jag gör det fast utan att personen vet det), då vill jag inte vänta på att personen på andra sidan lagt på innan jag kan fortsätta skriva. Jag tycker det är extremt frustrerande faktiskt.
 15. Bra att ha ja speciellt för alla oss som befinner oss i en mindre eller större radioskugga.
 16. Snillen spekulerar. Så lysande att det "nästan" förtjänar ett Nobelpris.
 17. Stäng av telefonen så är den mörk OCH du spar batteri!
 18. Hallon fixade till Wifi-samtal nyligen. Bra! https://forum.hallon.se/teknisk-support-5/hallon-wifi-samtal-5111
 19. Sant. Har ju satt det på automatik men funderar skarpt på att ha i mörkt läge hela tiden därför att det ju är bara så tjusigt (subjektivt)!
 20. Det är ändrat från 30 till 24 Updated 09/19/19: Apple pulled up the release of iOS 13.1 and iPadOS to September 24, six days before its previously announced date.
 21. Vi får väl se, även 13.1 är ju framskyndad. Jag har inte bråttom.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...