Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

All aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Hej, jag har skapat barnkonton i familjedelning och gjort skärmtidsinställningar för varje konto. Dessa konton används på 3 olika iPads, den ena av dem känner liksom inte av när skärmtiden är slut. Den blockeras aldrig. Det är som att kontoinställningarna inte går igenom. Någon som vet vad det kan vara för fel?
 3. Igår
 4. mikaellq

  iOS 13.x-Tråden

  @Mattiasgbg
 5. Två helt fungerande RAM-minen 2 GB som har suttit i en MacBook Pro 13" mid 2010. Osäker om exakt pris så ge ett bud! (Högsta bud får såklart köpa.) Finns i Linköping och kan skickas mot fraktkostnad i vadderat brev.
 6. Har uppgraderat min MacBook Pro 13" mid 2010 nu och fullt fungerande (mekanisk) hårddisken blev över. För er som behöver en ny beg. Osäker vad en sån kostar så ge bud!
 7. Iom. det nya systemet på min padda har Siri börjat ”föreslå” saker jag skrivit i min anteckningsbok, helt meningslösa saker som t.ex i bifogat klipp. hur stänger man av?
 8. iOS 12, i presume? iOS 13:
 9. Alix

  iOS 13.x-Tråden

  Det finns en sådan.
 10. @Alix, lägger in lite förtydliganden i citatet. Tittade idag på mina Viktiga platser (Inställningar > Intergritetsskydd > Platstjänster > Systemtjänster) och det ser ut som att den glömt allt i samband med uppdatering 12 -> 13, det nämns bara ganska aktuella platsbesök. Jag har för mig att funktionen hette Signifikanta platser i iOS 12. Någon som håller med?
 11. Du använder Finder för att föra över filer
 12. Hej! Behöver er hjälp, använder VLC på min iPhone 11 som den app jag spelar upp filmer och serier på i telefonen. Innan byte av operativsystem på Macbooken var det väldigt enkelt att via iTunes välja att lägga till filer i VLC men nu sedan bytet till Mac OS X Catalina så finns inte den möjligheten kvar. Datorn hittar min telefon och det ser ut som vanligt men möjligheten att överföra filer från datorn till iPhone saknas nu. Hur skall jag gå till väga för att få in filerna på min telefon så att jag kan se film och serier igen på telefonen?
 13. Nej, då, så illa är det inte. Men vi får vara på vår vakt. Och morgondagen hade varit ett annat samhälle i vilket fall som helst.
 14. Kolla! Kamera OCH inbyggd radio!
 15. Viktigt: Oavsett vilken M.2 disk du väljer, uppdatera till senaste firmware innan du installerar MacOS. Annars kan du få problem med APFS.
 16. Varit hemma med ledvärk efter två dagars arbete. Kände redan i måndags att det började men envis som man är så jobbade jag heldag igår också vilket straffade sig. Vaknade i morse och mådde illa av smärtan. Kom inte ur sängen förrän 13.15.... Nu börjar det kännas lite bättre men då är det full dos med mediciner som gäller....
 17. MacHedda

  Hittar inte iPhone

  Det är inte så att det är en "endast" laddkabel? Jag själv har lyckats köpa en laddkabel som är enbart laddkabel och inte ladd/sync-kabel - Upptänkte det när jag skulle synka min gamla iPhone...
 18. Rättsrötan är snart total så det är väl bara att beväpna sig själv och vara beredd på "last man standing"....
 19. Samsung är strået snabbare än andra. De är ledande på SSD av alla typer.
 20. Nej, så långt är jag också med. Kanske var otydlig? "Säg att jag nu vill byta till 512gb ssd istället för 128gb som sitter i nu. Vilken ssd är att föredra, eller snarare vilken är den bästa och snabbaste som Macbook Air klarar av?" Och med Macbook Air menar jag tidigt 2015 13" 1,6 GHz Dual-Core Intel Core i5 8 GB 1600 MHz DDR3 Intel HD Graphics 6000 1536 MB Kanske har någon utav er här på forumet utökat till 512gb ssd inom det närmsta året eller så och kan tipsa om en som ni köpte. Har även beställt hem 2-3st M.2 PCIe SSD Adapter efter att ha kollar massa youtube videos där dom byter ssd.
 21. Går inte att byta till vilken du vill.
 22. Hej. Funderar på att byta ssd till något större än den jag har nu. Har läst lite men är dålig på att hitta rätt info verkar det som. Säg att jag nu vill byta till 512gb ssd istället för 128gb som sitter i nu. Vilken ssd är att föredra, eller snarare vilken är den bästa och snabbaste som Macbook Air klarar av? Finns ju en uppsjö av PCIe-baserande flash lagring. Mvh / n00b
 23. Kvantdatorn är byggd! ⚫️⚪️⚫️⚪️ https://www.svt.se/nyheter/inrikes/google-bekraftar-bygget-av-overlagsen-kvantdator (Jag postade Googles egen video i tråden för videoklipp).
 24. Alla batterier kan haverera oavsett ålder och oavsett typ. Vissa tidigare andra senare. Precis som med elektronik så produceras det sådana mängder att det vore underligt om inte några pajar. Går inte att ens gissa varför i alla lägen. Tyvärr är det "shit happens". Min gamla vita MB Late 2007 svullnade batteriet på så den fick jag byta batteri på. Tyvärr skadade det trackpaden så jag blev tvungen att göra muspekaren större för att den skulle synas... Men den går fortfarande! Min MBP Mid.2012 tuffar på som tåget.
 1. Ladda in mer innehåll


×
×
 • Skapa nytt...