Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Problem med att bilden vänder sig


hammare12

Rekommendera Poster

Har haft problem med att bilden på skärmen vill vända sig, trots att jag inte vrider på telefonen. Är det någon som vet vad man ska göra åt det? Gäller speciellt när man använder den som en iPod och när man surfar på nätet.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är inte så att Du håller den för plant mot marken? Har märkt att den kan tappa bort riktningen om man inte har tillräckligt med lutning på den.

 

Om man lägger den på ett bord, så brukar den dock lugna sig och stanna i det läge som den hade när jag lade ner den.

 

 

/ Kiwi

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nej det tror jag inte. Grejen är att den först har upprätt bildläge och sedan efter någon sekund byter den till liggande och då vill den inte vrida tillbaka sig.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 7 years later...

Hej! Jag har precis samma problem, skärmen vänder sig efter någon halvsekund även om jag håller mobilen rakt upp och ner. Otroligt irriterande. Låser nu skärmen (Låst i stående riktning på) men detta är inte direkt optimalt då man ju i vissa fall VILL att bilden ska vända på sig - som när man vill förstora en bild eller titta på en websida. Det har även blivit så samtidigt med att skärmen började vända sig, att bilder jag tar blir upp och ner. Hänger på den här tråden och hoppas någon har en lösning på problemet :) Det var ju ett bra tag sedan tråden startades...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...