Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Photoshop Elements 8 ger Error 150:30 på OS Sierra


martin.zade

Rekommendera Poster

martin.zade

Försök att installera en gammal (2010) version (8) av Photoshop Elements på min nya MacBoo Pro (MBP) resulterar i "Error 150:30. Licensing for this product has stopped working".

Efter flera dagars letande bland Adobe Support hittade jag "License Recovery 111.dmg". Följde anvisningarna att ändra med Terminal. Men terminalen hittade inte sökta ord.

Jag TROR att den gamla Photoshop Elements 8 (PSE) inte går att öppna i OS 10.12.3 och att felmeddelandet anger fel fel.

Har jag rätt eller fel?

Jag vill gärna ha min gamla PSE 8 att fungera på min nya MBP, men jag vill inte betala 695:- för ett nytt program på specialerbjudande (uppgradering kostar 815:-). bör jag byta till annat billigare bildbehandlingsprogram för de få gånger när "Bilder" inte räcker till?

Jag har PSE8 på skiva och fungerande i min MBP från början av 2008 med OS El Capitan 10.11.6. Jag har kopierat skivinnehållet till nya MBP med Ethernetkabel.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

martin.zade

PROBLEMET LÖST!

I ovanstående har jag gått in under A i "Program" och där i "Adobe Photoshop Elements 8" vidare till "Adobe Photoshop Elements" och öppnat den.

NU har jag råkat hitta under P i "Program" mappen "PSE". I den "Adobe Photoshop Elements 8" och i den "Setup". (Efter alla mina försök kan jag nu inte redogöra för hur jag burit mig åt förut).

Efter andra gången jag klickat på "Setup" satte installationen i gång. Nu fungerar PSE 8 !!!

Kan den här historien bli till glädje för någon annan? Felet 150:30 tycks vara vanligt att döma efter alla FAQ hos Adobe support.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...