Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Innehåll i iBooks raderas


Venatici

Rekommendera Poster

Jag skulle behöva omformatera min dator, men sist jag gjorde det försvann allt i iBooks och jag fick manuellt lägga över alla böcker (ca 750 st) i rätt ordning och mappar för att det skulle funka igen i paddan sedan när man synkade - men även i paddan får man ju sedan manuellt lägga allt på rätt plats igen. Jag höll på att slita mitt hår. Jag hittar ingen möjlighet till att exportera innehållet som man kan göra med tex bilder. Hur gör jag för att slippa den mardrömmen igen? Jag får ett smärre nervöst sammanbrott av blotta tanken av att behöva göra det igen. Kan man på något sätt lägga det i time machine utan att behöva kopiera över allt annat vid omstarten när man får välja om man vill köra time machine? Tanken är ju att jag ska tömma datorn på "skräp" och börja om (kör senaste programvaran och vill alltså inte kopiera över allt).

 

Tack på förhand!

Edit: Hittade nu att man kan exportera via paddan i iTunes. Någon som vet om det fungerar och hur/vart man plockar upp allt sedan? Kommer alla mappar och platser på böckerna bli detsamma? Jag vill verkligen inte genomleva ovan nämnda mardröm igen...

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu stöder iBooks att man lagrar sina böcker i iCloud.

 

https://support.apple.com/sv-se/HT205751

 

 

Att lagra böcker i iCloud fungerade inte för mig. Jag fick stänga av det för att fungerande iBooks. Jag har 500+ böcker som är köpta från andra leverantörer än Apple. Det kanske fungerar för er, men för mig fungerade iCloud inte när det blev många böcker.

 

https://forum.macworld.se/topic/177390-aangra-boecker-i-molnet-i-ibooks/

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...