Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Har tagit över en 5c


iMarc

Rekommendera Poster

Ja då var man tillbaka igen. Sjukdomar, tidsbrist etc har tyvärr gjort mig inaktiv.

Nu till sak, har tyvärr haft konstant migrän av sk Android. Har väl blivit ganska bevandrad i systemet och kan fixa allt från brickade enheter och besvärliga limmade skärmbyten etc.

 

Tog som sagt en 5C 16GB,frusen vid loggan, omöjlig att få liv i. Kikade runt på diverse YouTube klipp med förtvivlade ägare som med alla tänkbara knapptryckningar inte lyckades få igång telefonen. Läste lite inlägg här och var att det är i princip omöjligt när iPhone 5 kom.

Jag gav upp hoppet lite och la mig i soffan och tryckte snabbt på alla tänkbara knapp kombinationer, inget fungerade. Tänkte jag gör ett sista försök innan den åker i soporna och trot eller ej, på 10 minuter fick jag fram skärmen att ansluta till iTunes...

Fick radera hela telefonen eftersom jag inte hade förra ägarens Apple id, systemet laddades ner och installerades, sen telefonen obrukbar, fick kontakt med förra ägaren som tur var, fick dennes id gick in och fixade och grejade, men förra ägaren fick ta kontakt med Apple pga ingen av oss visste hur vi skulle göra.

 

Nu till sak, jag är liksom helt lost, jag kan ta kort, skicka sms, ringa, och de mer basic funktionerna.

Men det största problemet nu, är att jag har ett avancerat ljudupptagningsprogram, och Wavepad ljudredigering, båda appar köpta för 300kr totalt på appstore. Problemet är att jag kan inte navigera i sysyemet, vet inte var filerna finns, det går inte att importera ljudfilerna till Wavepad. Finns ingen filhantetare? Man har ju ingen koll alls var filerna hamnar. Har testat massor av sk filhanterare från appstore, men de hittar ingenting heller. Har man ingen valfrihet alls? Eller är det jag som inte begriper? Mina ljudupptagningar är ovärderliga, men det inspelade vet jag inte var det finns. Det var första frågan ??

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...