Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Mobilskalskydd


Kitsunegari

Rekommendera Poster

Hej!

 

Min nuvarande mobil lider för tillfället av spräckt skärm, så jag gick till teknikmagasinet för att höra vad det rekommenderade för att undvika att min nya telefon (iphone 6) inte lika lätt skulle råka ut för samma öde (tänker inte använda den fören den är insluten i rosa bubbelplast eller dyl).

 

självklart så plockade killen bakom disken fram det absolut dyraste de hade (800kr) vattentätt ner till 2 meter å allt va det var, blev mest irriterad på att han direkt tog den dyraste, om ni kanske förstår hur jag menade, (de har ju ett antal andra extremskydd med) så jag bad om att få återkomma. Vill inte ha det absolut dyraste (eftersom de har lull-lull som inte är nödvändigt) men vill ha ett som överlever att landa på skärmen.

 

 

Så nu till min fråga;

 

Vad rekommenderar ni? Tänkte först köpa ett Griffin Survivor skal, men sen funderade jag på om det kanske var överdrivet, (är inte direkt ute å springer i skogen å telefonen riskerar inte direkt att skadas i jobbet (studerar) ) men är iofs mamma till en snart två åring, å han får ju tag på telefonen ibland.

 

Sen tänkte jag om jag skulle ta typ ett otterbox commuter eller otterbox symmetry (med något bra skärmskydd - men då är man ju uppe i prisklass som de skalen med skärmskydd).

 

 

 

Tl;dnr: Hur skyddar ni era mobiler i premiumprisklassen? Vill ha ett skal som gör att mobilen överlever att landa på skärmen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...