Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

"Nya Imac-modeller släpps snart"


Nyhetsroboten

Rekommendera Poster

Gäst anonymacy

Hoppas de dammar av Minin också, och gör sig av med alla mekaniska HDD som lagringsalternativ. Minst Fusiondrive borde vara standard i premiumsegmentet idag.

 

Sen skulle man ju vilja se en replik på Intel NUC - Mac Nano FTW!!! :PB)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Minin uppdaterades i oktober ifjol, så en uppdatering nu är nog rätt osannolik, även om Macrumors sätter "caution" på den. Dessutom var det en nedgradering av modellen i oktober ifjol, den är blott en skugga av sitt forna jag*, så frågan är om den klarar av en uppdatering till...

 

 

*Strömsnålare processorer skröts det om (vem bryr sig när den går på elnätet) men inte att de var mycket slöare. Även grafiken skulle vara mycket bättre. Jo, än förutvarande, men Intel Iris suger ändå, jämfört med riktig grafik. Fastlödd RAM. :ThumbsDown:

 

post-28798-0-46851300-1438678354.png

 

/Mactracker

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Eftersom Skylake släpptes för några månader sedan KAN den kanske vara på väg in. Det är ju mer än dags att låta iMacen får lite bättre grejor under huven. Kollade Apple Store nyligen vad en ny iMac 21" med vettiga specs skulle kosta. Med 16 GB RAM och 1 TB FusionDrive ( vilket är väl ganska lagom och inget häftigt ) kostar den 19 lakan!! Sjukt, Apple!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...