Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Hjälp! Måste få kalendersynkronisering att fungera


BertL

Rekommendera Poster

Har en iPhone 6 plus och en Dell precision dator med Windows 7 och Outlook. Behöver fungerande synkronisering av kalender, anteckningar och kontakter (ingenting mer).

 

Har aldrig lyckats få det att fungera med iTunes och denna iPhone.

 

Anslöt därför till iCloud, som fungerade några dagar men sedan endast fungerat sporadiskt någon gång ibland, fast då bara för kalendern.

 

Har försökt ta bort iCloud för att åter försöka med iTunes. Det går emellertid inte redan därför att iCloud har rensat den lokala kalendern i Outlook. All infomation ligger numera i en kalender som heter iCloud och som inte synkroniseras vid synkronisering med iTunes.

 

Det här är en katastrof för mig. Hade tidigare en Nokiatelefon och där fungerade synkroniseringen alltid. Är i desperat behav att ett fungerande sätt att synkronisera mobilen med datorn. I synnerhet måste kalendern synkroniseras.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vet inte hur man synkar med outlook eftersom det var många år sedan jag slutade med outlook. Kom på att det var mycket enklare att använda Google kalender och Google kontakter . Via gmail . Busenkelt att synka på Iphone , android , PC och surfplatta

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...