Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

5s kass batteritid


Markne

Rekommendera Poster

Jo tjena är så att jag i slutet på hösten köpte mig en ny 5s, men efter en månad var batteritiden kass som bara den och jag kunde ha dem på standby i 30 min och den slukade 50% så jag tog farsan å stack till apple butiken å dem sa att de inte var något fel alls bara jag som användare. Men men jag trodde inte ett dug på dendär apple kvinnan och tog mig till phonehouse där jag köpte den å lämna in den och se på fan en månad senare sitter jag med en splitterny telefon i handen, Men 3 månader efter jag fått den har den näst in till lika kass batteritid å jag förstår inte jag laddar den som man ska (alltså inte korta stunder) utan från att den dött till 100% sen tar jag bort den. Kan det vara nåt skumt igen med andra telefonen eller äre bara jag som gjort nåt fel? jag tar ju hand om den och den är inte tappad!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Inställningar->Användning->Batterianvändning

Vad är det som slukar mest batteri?

En skärmdump vore underlättande när du bara har några få % batteri kvar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu är jag för ny här för att fatta hur man postar screenshot men vid 11% säger den

Facebook 32%

snapchat 14%

safari 12 %

Instagram 10%

sen bara massa 1-3% utspritt på resten av apparna

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Prova gå in i inställningar och stäng av sådant som drar onödigt mycket batteri. Exempel på batteri-slukare är att ha igång bakgrundsuppdateringar, push-email, dynamiska bakgrundsbilder och platstjänster hela tiden.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Mjo jag har allt sånt avstängt redan därför jag oroar mig lite, har dock hört att typ appchrashar kan påverka stämmer det? för så fort jag har typ lite minne i telefonen chrashar spotify massor

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...