Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

iPhone helt död - error 9


screenfix

Rekommendera Poster

Hejsan. Ögnade genom forumet och såg inget liknade inlägg. Länka gärna om det finns.

Först hade jag en kund med en iPhone 5s vars batteri i mobilen hade svällt. Den funkade innan men efter att jag bytte till ett OEM-batteri så är mobilen helt död. Kopplar ihop den med datorn och sätter den i DFU-mode, iTunes hittar den och påbörjar återställningen. Den extraherar programvaran och precis när det börjar hända saker får jag error 9 (den tappar kopplingen med iPhonen). Jag har bytt laddkontakt. Jag har testat Apple original USB-kablar. Men den är lika död som innan.

 

Min andra kund hade en iPhone 5 vars mobil dog när den var på 30%. Han köpte ett batteri och bytte själv sen efter det bootade hans iPhone om och om igen. "Apple" logon visas men fadear ut och försvinner. Logon dyker upp igen och försvinner. Kopplade ihop den med datorn och satte den i DFU-mode och försökte återställa den i iTunes. Den laddar ner och extraherar programvaran sen får jag error 9 på den här iPhonen också. Nu visas "koppla in i itunes och återställ mig" bilden istället.

 

Tacksam för alla tips.

Mvh

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

När du skruvar i telefonerna förutsätter jag att det sker på ett EPA-område. Det är viktigt att skydda elektroniken från ESD.

Hur ser din "verkstad" ut?

Kan det vara en ESD-skada som är problemet?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 years later...

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...