Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Extern trådlös mikrofon - iPhone 6+


KinG-NothiG

Rekommendera Poster

KinG-NothiG

Hej allihop,

 

Efter att ha sparat pengar på att inte behöva köpa mig en ny Mac kommer nu nästa utveckling i min plan. Det jag kommer försöka jobba med är videos med diverse olika teman inom golf, på ett nytänkande sätt, så kan vi säga. Men jag har riktiga problem med hårdvaran.

 

Jag har tänkt använda min iPhone6+ som videokamera till det jag gör till början åtminstone, jag tycker den har mer än god nog kvalité för att göra ett bra jobb. Men då jag ofta kommer vara tvungen att stå utomhus och gärna ett par meter ifrån kameran så är ju den inbyggda mikrofonen inte direkt något som ger hög kvalité. Så jag har letat mig land och skogar runt för en extern och trådlös lösning för att kunna spela in ljud tillsammans med videon på telefon.

 

Jag ber nu er alla om hjälp - det verkar vara möjligt men vart jag än kikar så finns det inga klara svar. Vad ska jag titta efter? Vad behöver jag? Finns det någon som redan idag använder en liknande lösning? Jag lyssnar på allt!

 

Hoppas kunskapen finns där ute :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du behöver alltså en sändare/mottagare som kopplas in i mick-ingången/hörlursuttaget i iPhone, sedan en sändare/mottagare som kopplas till en mikrofon. Då har du störst kompatibilitet med applikationerna på iPhone och dessutom bäst räckvidd.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...