Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Tips för högtalare till iPhone eller iPad?


Vigge

Rekommendera Poster

Hej

Jag har haft en Andersson IDT 3.1 högtalare men den gick sönder och jag fick pengarna tillbaka. Jag skulle vilja höra vad ni har för tips på för högtalare som jag kunde köpa istället då jag vill ha en ny. Då jag bara har ett litet studentrum så behöver jag ingen kraftig högtalare men skulle gärna vilja kunna spela upp trådlöst. Bör man kolla på högtalare med AirPlay eller kostar den funktionen så mycket extra så man får betydligt bättre ljud av en högtalare utan airplay och i samma prisklass? Hur är ljudet i Sonos högtalare, köper man mest dem för de smidiga funktionerna eller är deras ljudkvalité också bra i förhållande till deras prisklasser?

Har tänkt mig lägga i prisklassen kring 2000 men om det finns någon en bit högre som är betydligt bättre så kan jag gå längre upp. Lyssnar på rätt blandat men det blir en del rock så ett 2.1 system skulle jag uppskatta.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

M3 gjorde en test för ett par månader sedan: länk

Det testet vara bara batteridrivna högtalare och det känns lite dumt att betala för att den ska vara batteridriven när man inte har tänkt att använda den till det. Kollar just nu på Sonos play 5, någon som har en sådan och kan kommentera angående ljudet i dem?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...