Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Återställa iCloud backup gjord på iOS 8.1.2 till iPhone 4 iOS 7.1.2


Martin.

Rekommendera Poster

Hej,

 

Min flickvän blev av med sin iPhone 5 här i dagarna. Nu har vi letat i lådorna och fått fram en gammal iPhone 4 som hon kan använda tillsvidare .

Nu till problemet, det går ej att återställa/synca iCloud backupen gjord på hennes 5a (iOS 8.1.2) till 4a som enbart stödjer iOS 7.1.2.

 

Googlat utan att hitta någon "fix" men kanske någon på detta forum har någon bra ide hur vi kan lyckas?

 

Som sagt. iOS 8.1.2 backup -> telefon med iOS 7.1.2.

 

Tack på förhand,

Martin

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det går inte att installera en backup från ett nyare system till ett äldre system. Eftersom hon använder iCloud så kan ni dock få in mycket information den vägen, alltså hennes iCloud mejl, kontakter och kalender - detta är versionsoberoende så kickar ni igång iCloud i den telefonen så återställer ni den informationen. Köpta app:ar kan ni också få ner genom att köpen sparas och kan hämtas igen och igen. Har hon haft bilder i bildström så kan de också hämtas igen när hon ställer in iCloud. Musik kan återhämtas genom iTunes Match / iTunes på iCloud om hon har den tjänsten, annars får hon synka med datorn..

Det som hon förlorar genom att backupen inte kan återladdas, det är sparade SMS eller iMessage, och sparad information inuti app.ar.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...