Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Fabriksåterställd bilder borta


Karin84

Rekommendera Poster

Jag skulle uppdatera till nya ios på telefonen genom iTunes nu på kvällen.

Under slutskedet går internet här hemma och när itunes sedan hoppar igång igen finns det bara ett val att göra och det är att fabriksåterställa telefonen.

 

Jag mitt klantarsel som haft bekymmer med itunes tidigare glömde spara mina bilder och filmer och blev heller inte tillfrågad att synka innan.

 

Klantarslet igen har heller inte synkat telefonen på ett bra tag, mars-14 var senaste, vilket jag då valde när itunes frågade hur jag ville göra, bara det att det som laddades upp var från januari -12.

 

Så, finns det nåt jag kan göra för att åtminstone få tillbaka mina bilder och filmer, eller är det kört? Så otroligt ledsen för det här. Icloud hittade 300 av bilderna, men det betyder att över 700 är borta. :(((

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du har ingen iCloud säkerhetskopia som är nyare?

Nej, det som fanns via icloud var de 300 bilderna från 30 dagar tillbaka och mina kontakter. Men sms, bilder, appar och allt är som det såg ut för tre år sen. Fast jag som sagt valde mars -14.

 

I samma veva som det här hände havererade min dator med, så jag kan inte gå in på min itunes och försöka igen heller. Kul jul.

 

Det finns inget sätt att komma åt hårddisken på iphonen och iallafall återställa bilder och videor på?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...