Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Hur raderar jag bilder på IPhone? (synkas tillbaka från andra enheter)


Macny

Rekommendera Poster

Jag har iPhone 5, iPad och en Minimac.

 

Jag vill ha den senaste updateringen men det går inte för att telefonen är full. Jag vill radera gamla bilder och videor.

 

Av någon anledning tyckte iPhonen att den behövde ha alla bilder som finns på min Mac. Det känns också som den tar extra kopior ibland på pin kiv. Och bilderna hamnar ju överallt. I appen CP pro, i bildströmmen, iPhoto, mina bilder...

 

Jag har försökt radera bilder men

- Om jag raderar bilder på datorn försvinner de inte från iphonen (däremot läggs bilder alltid till från en enhet till de andra)

- De flesta äldre bilder och videor går inte att radera i iphoto eler mina bilder på mobilen, antingen finns ingen papperskorg eller så är den gråmarkerad.

- Jag har rotat runt i itunes men jag hittar inget om foton där, ens när datorn är ansluten till mobilen.

 

Jag har nog lagt ner 15 h på att försöka radera videor och bilder, jag börjar bli desperat.

 

Någon som har ett tips?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

I iTunes med iPhone inkopplad: Klicka på din enhet (din iPhone alltså inuti iTunes). Välj "Bilder" och sedan se till så att "Synkronisera bilder" är urbockad. Alltså enligt nedan... (Yosemite och senaste versionen av iTunes).

post-13591-0-17913500-1415387043_thumb.png

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gå in i iPhoto i Macen och välj iPhoto - Inställningar - iCloud och bocka ur automatisk överföring till bildström. Du kan även bocka ur att bilder i bildström läggs till i iPhoto av sig självt.

post-13591-0-59919100-1415387242_thumb.png

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

I iPhone och iPad har du under Inställningar - iCloud - Bilder en inställning om bildström. När bildström är påslagen så skickas bilder mellan iOS-enheterna automatiskt när du är ansluten till ett wifi-nätverk. Om du inte vill detta så stäng av bildström i dina enheter.

Du ska kunna radera bilder i bildströmmen, men det måste då göras i bildströmmen - du måste vara i bildströmmen för att radera bilderna i den.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...