Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

iPad Air 2:s märkliga ljudvibrationer


Selmir

Rekommendera Poster

Jag går rakt på sak nu: har någon av er som äger en iPad Air 2 märkt ljudvibrationerna när man bara höjer till tre pluppar i volymnivån och ökar volymen därefter?

 

Kanske har ni märkt det innan detta skrivs, kanske har ni märkt det redan nu. Men vid det här laget har nog samtliga iPad Air 2-ägare runtom i världen märkt detta, men konstigt nog har ingen nämnt något om det i denna forum. Inte ens MacWorld eller någon annan media förutom vissa amerikanska sajter som recenserat enheten har nämnt något om detta, det tycker jag är ännu märkligare med tanke på knas som "bendgate" hos iPhone 6 Plus. Jag har skickat tillbaka min då det var väldigt märkliga ljudvibrationer, även vid låg volym. Och igår fick jag exemplar nummer två. Testade den idag och visst lät det nästan samma. Har också testat iPad Air 2 på Siba och El-Giganten och deras exemplar är också sådana. Men denna gång tycker jag det lät bättre (är en ljudnörd) och det var någorlunda bättre dämpning. Som sagt, någorlunda.

 

Min slutsats är att Apple har ett helt annat chassi och betydligt krämigare ljud än vad det är i vanliga iPad Air och andra iPads. Jag gillar den dock för dess svinstarka GPU och jag tror att jag kommer behålla den trots allt då detta "fenomen" är på alla iPad Air 2. Att nedgradera till iPad Air eller iPad Mini 3 var också något jag funderat över, men återigen med den prestandan som återfinns i iPad Air 2 som kan jämföras med fjolårets MacBook Pro, blir min nedgradering smärtsam. Så jag skulle förlora på det en hel del. Speciellt då jag levt i 3,5 år med en 9,7-tums skärm (tänker på iPad Mini-serien).

 

Vad tycker ni andra? Kommentera gärna! Som sagt, märkligt fenomen men man kan ändå leva med det med tanke på att iPaden i sig är helt underbar (skärmen är ju iPhone 6-klass för tusan!). Kan tilläggas att min är en 64 GB-version med bara WiFi.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det är nog att den är så Tunn har jag fått för mej !

 

Mig spelar det ingen roll då jag ändå allltid anv mej av BT till hedset eller hemma ljud/ Bil ljud !

 

Skälva Paddan är ju faktiskt ett UNDERVERK !!!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...