Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Kontoproblem


Mask2

Rekommendera Poster

Hej

Vi har flera iPads kopplat till samma Apple-ID. Vi anävnder ituneskort till vårt Apple-ID för att inte överraskas av köp från barnen. Nu plötsligt har vi fått problem med att ladda ner appar som kostar pengar. Vi får hela tiden upp ett meddelande om att vi ska registrera betalnings info, där finns att välja mellan Visa, Mastercard, amex eller inget. Väljer vi inget måste en fakturaadress finnas. Vi anger vår adress och kommer ändå inte vidare till registrering. Vad kan vara fel?

Kan det var för många enheter kopplade till samma Apple-ID. På våra telefoner har vi separata Apple-ID:en men det kan ju hända att vi någon gång har loggat in med vårt gemensam Apple-ID på telefonerna också. Apple-ID ligger också på två datorer. Finns det fler som har råkat ut för detta problem?

 

/Maria

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du kan ha 10 enheter på ett Apple ID (varav max 5 datorer), och de auktoriseras via iTunes. Du kollar antalet enheter på kontot genom att logga in på det i iTunes på datorn och där välja Affär - Visa konto. Datorerna och iOS-enheter listas separat.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...