Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

"Itunes kunde inte säkerhetskopiera iPhone-enheten "Ulrikas iP


barbamamma

Rekommendera Poster

Jag har problem med att synkronisera min iPhone 5 med Itunes. Jag uppdaterade telefonen till ios 8 den 17 september, det är också från det datumet den senaste säkerhetskopian är.

Upptäckte i helgen att det "försvunnit" musik från telefonen så jag skulle igår via Itunes lägga in ny musik. Då fick jag upp det här meddelandet hela tiden: "Itunes kunde inte säkerhetskopiera iPhone-enheten "Ulrikas iPhone" eftersom den inte har ställts in än".

Jag har sökt på nätet men inte hittat nån info om just det felmeddelandet. Försökte undvika uppdateringen till ios 8,02 eftersom det varnades för den men testade till slut med det - har inte hjälpt.

Nu ikväll har jag gjort en återställning av telefonen och det fungerade - det är alltså inte nåt fel på kontakten mellan dator och telefon. När jag sedan skulle ta bort lite appar, lägga till musik osv via Itunes så får jag igen upp samma felmeddelande.

Jag har kollat så jag har den senaste versionen av Itunes. Nån som varit med om nåt liknande? Nåt tips på vad jag gör för att lösa problemet?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 11 months later...

Jag har samma problem

Någon som har lösningen på detta? Det är ju för dåligt att slutar funka bara för att man uppgraderar till ios 8

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...