Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Ipad Tangentbord och mus


Sasiie

Rekommendera Poster

Hej!

 

Jag undrar om det finns något trådlöst mus och tangent bord som funkar till ipad air (ingen jailbreking)

Förutum appels mus och tangentbord

 

Tacksam för svar

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Finns massor med blåtands-tangentbord som fungerar med iPad. Exempelvis fodral-tangentborden som finns från många tillverkare. Här är ett exempel:
http://www.bazula.se/Apple-iPad/Tillbehoer-foer-iPad-Air/48600-FodralSkalSkydd/Isotech-Bluetooth-Aluminum-Keyboard-foer-iPad-Air.htm?sClickID=Pricerunner-70

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ipad har inbyggt stöd för tangentbord med blåtand (bluetooth) och alltså inte bara Apples egna, utan typ vilket blåtandstangentbord som helst ska fungera. Med möss är det inte så. Det finns hackade lösningar, jailbreak, som stödjer möss och som installerar mjukvara som ger pekare och så. iOS har ingen inbyggd användarmiljö som stödjer pekare med möss. De som kör iPad med Magic Mouse har hackat iPad med jailbreak-mjukvara. Det är ingen lösning från Apple. Att hacka sin iPad innebär att garantin inte längre gäller, för det är en användarmodifiering av enheten som inte är auktoriserad av Apple.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag kör själv med ett Logitech Ultrathin Keyboard Cover till min iPad som är ett Blåtands-tangentbord. Jag kör alltså inte med jailbreak. Fungerar fantastiskt bra och har sjukt lång batteritid (har typ laddat det 1 gång på ett år).

 

Här har du ett som passar till iPad Air:

http://www.mediamarkt.se/mcs/product/LOGITECH-Ultrathin-Keyboard-Cover---iPad-Air-%28Svart%29,90952,534406,1097617.html?langId=-16

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...