Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Det är väl dags att presentera sig :)


H2Only

Rekommendera Poster

God eftermiddag mina vänner,

 

Jag har varit medlem ett tag nu och kikat runt i diverse trådar titt som tätt men brukar vara lite dålig på att skriva (något jag säkert inte är ensam om). Nu har jag tänkt att jag ska bli lite bättre på att blanda mig i alla diskussioner dock.

 

Jag är macfrälst sedan 2012 och skulle väl i princip köpa en brödrost om den hade vårt favoritäpple på sidan av den oavsett om priset var dubbelt så högt som på andra brödrostar (även det är jag väl knappast ensam om här inne).

 

Annars bor jag på Malta sedan ett tag tillbaka och ägnar livet till en blandning av jobb och strandhäng. För er som inte varit på Malta eller känner att ni är lite trötta på Sverige kan jag starkt rekommendera er att ta en sväng ner hit. Beslutet att flytta var ett av de bästa jag någonsin tagit och det är en härlig atmosfär här nere och relativt lätt att få jobb. Har man lite nördgener med sig i bagaget underlättar det ytterligare eftersom det finns en väldigt stark internetcommunity här nere, framförallt kring spelbolagen.

 

Själv fick jag ganska snabbt jobb på ett bolag i anknytning till spelbranschen. Jag jobbar som junior tech och bygger just nu på sajterna JohnSlots.com och MrBet.com. Bolaget heter CatenaMedia och precis som många andra av bolagen här nere är de flesta anställda unga skandinaver som tar ganska lätt på sina liv.

 

Många av mina polare jobbar på olika spelbolag och även där tycks stämningen på kontoren vara skön och avslappnad. Själv tror jag det beror mycket på att cheferna överlag är ganska unga de också så det blir en mer casual stämning. Sen gör det sitt att det är 30+ och sol varje dag också, ingen orkar gå i kostym då och det är svårt att ta livet på för stort allvar i flipflop.

 

Är ni nyfikna på Malta så skriv gärna här eller dra över ett PM så svarar jag på frågor så gott jag kan!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ja, välkommen. Låter inte som ett liv jag vill leva men det är kul att höra att du är nöjd :ThumbsUp:

 

Har ni egen Mac-butik på Malta eller man får importera?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Vad kul! Låter som ett härligt liv.

 

Hoppas du kommer att trivas bland trådarna här.

 

Däremot vet jag inte om jag skulle vilja köpa en brödrost för dubbla priset bara för att den hade ett äpple på sig. I själva verket aldrig i livet, faktiskt.

 

Diverse appleprylar i övrigt är jag ändå lite såld på, men utifrån att jag vet att jag får kvalitet inte för att det är ett äpple på dem. Värsta jag vet är grejer som krånglar för att man varit dumsnål.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...