Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Synka anteckningar i Ipad-Iphone


Birdman

Rekommendera Poster

Hej

Har en fråga om hur man kan få anteckningar att synka i både Ipad och Iphone.

Använder iCloud men jag måste göra något fel.

Tips mottages gårna eftersom jag använder anteckningar flitigt och vill gärna få till det om det går.

/Birdman

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Se till så att anteckningar är bockad för synk under iCloud under Inställningar.

Se till så att du har lagt dina anteckningar under kontot för iCloud och inte lokalt i iPhone eller iPad. Både iPhone och iCloud kan spara anteckningar lokalt på enheten, dessa synkas inte via iCloud. Gå in på Inställningar - Anteckningar - Förvalt konto. Ditt iCloud-konto ska vara förvalt, inte "På min iPhone" eller "På min iPad".

I Anteckningar kan du gå in på "Konton" (finns uppe till vänster), välj att visa enbart ditt iCloud-konto.

iCloud-kontot är ditt Apple ID för iCloud.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Nu ser jag vad felet är! Har en annan mailadress i Iphonen. Men hur kan jag få till ett nytt konto i Iphonen så jag kan lägga till den rätta mailadressen där?

/Bird

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Att du har en annan mejladress i iPhone ska inte spela någon roll, det viktiga är att de har samma Apple ID för iCloud - men det kanske är det du menar med mejladress? Du ställer in Apple ID för iCloud på E-post, Kontakter, Kalendrar - Konton - Lägg till Konto.

Det går att ha flera mejladresser i iCloud, så kallade alias. Det innebär att till ett och samma Apple ID har du flera mejladresser som går till samma ställe. Du ställer in dessa på iCloud på webben från datorn - du går in på mejlen på webben och under inställningar kan du lägga till alias till din e-post. Sen kan du mejla och ta emot på olika iCloud-adresser.

Det går bara att ha ett iCloud-konto kopplad till ett Apple ID i en enhet, du kan inte köra flera iCloud-konton samtidigt.

Du kan även ha flera mejladresser kopplade till andra tjänster än iCloud, det ställer du också in under Inställningar - E-post, Kontakter, Kalendrar - Konton - Lägg till Konto.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...