Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Bästa vattentäta badskalet till iphone 5S?


Stork

Rekommendera Poster

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag är på jakt efter ett nytt vattentätt badskal till mobilen. Inte något i stil med Lifeproof som kräver att skalet är på hela tiden, utan ett skal som man stoppar mobilen i när man ska ge sig ut bland vågorna.

 

Konstigt nog så hittar jag knappt några passande skal till iphone 5/5S när jag surfar runt (på internet) så nu är jag i behov av er hjälp, kära forummedlemmar. Har ni några förslag eller egna erfarenheter?

 

Tips: Förra sommaren körde jag med det här skalet:

 

http://www.kjell.com/sortiment/telefoni-kommunikation/mobiltelefon-tillbehor/fodral-skal/skyddsfodral/vattentatt-mobilhus-p58001

 

Det funkade hur bra som helst men passar egentligen bara till iphone 4/4S. Man kan även trycka i en iphone 5 men då tenderar toppknappen att gå igång hela tiden och efter bad varje dag förra sommaren fick jag skicka min iphone 5 på reparation på grund av en utsliten toppknapp. Så det är inte att rekommendera till just den här iphonemodellen.

 

Ha en solig sommar.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Snällt att någon flyttade mitt inlägg till en underavdelning som ingen ser :)

Nu fick jag ju ingen hjälp bara för det trots att det är världens dilemma för mig just nu. Ska till USA på semester och då vill jag ha det fixat.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...