Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Röstmemo avbryts


Gäst anonymacy

Rekommendera Poster

Gäst anonymacy

Tja.

 

Har som försökt spela in röstmemo vid intervju men tyvärr avbröts inspelningen efter ca 20 min. Finns det någon maxlängd på inspelningen, andra faktorer som påverkar? Har 1,5 GB utrymme på telefonen så det borde vara lugnt så men den kanske blir nån fet bufferfil innan den sparas? Tacksam för råd.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

davidredjoy

Var inne och läste på Apples egna forum och det verkar som detta är ett stort problem. Vissa säger att det är en bug so funnits sen ios4 och andra säger att det är en bug som fastnat i uppgraderingen till ios7 om du redan hade inspelningra som var över 33min.

 

Vad dom även säger är att det ska gå att spela in flera timmar. MEN man får se till att man har gott om plats på sin iPhone då den spelar in med en kvalite och sen verkar komprimera till de .m4a filerna som sparas. En kille säger att efter han spelat in försvann filen - men syntes sen igen efter flera minuter när den sparats klart.

 

Andra säger även att dom använt en app i datorn för att flytta över filerna till sin mac direkt istället för att iPhone inte vill spela upp dom när dom är långa. och då var dom i .mov-format vilket gjorde att dom itne syntes sparade i listan men fanns kvar.

 

Vet inte om det är till någon hjälp men jag skulle säga att du får nog ta bort lite saker på din iphone och testa igen då. Kan va platsbristen.

 

//David

 

(källa: https://discussions.apple.com/message/23329869#23329869)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...