Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Problem med kalendern iphone 5


Lklk1

Rekommendera Poster

Blir tokig. I dag när jag satt och la in en massa nya noteringar i kalendern(jobbschemat), så började det jag skrev plötsligt försvinna direkt efter att jag skrivit det. Märkte sedan att allt jag skrivit sedan jag började använda kalendern var borta. Sedan har det under dagen dykt upp igen, så jag fortsätter att lägga in saker och vips så är allt borta igen, för att sedan komma tillbaka och försvinna. Det första jag gjorde när det här började var att uppdatera iOS men det har knappast hjälpt.

 

Misstänker att det har något med iCloud att göra men har egentligen ingen aning. Så please, någon som har någon aning om vad det är som händer? Tacksam för hjälp!

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 month later...

Hittade du på någon orsak till & lösning på ditt problem?

 

Min 4S har börjat uppvisa liknande symptom de senaste 1-2 månaderna, fast med både kontakter, kalender å bildström..

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Orsak är svårt att säga men det inträffade som sagt när jag la in en massa nytt i kalendern. Är inte så insatt i hur saker och ting samverkar, men det kan ha varit så att iom att kalendern synkades med icloud, där mitt utrymme var maxat, så kunde jag inte längre lägga till saker(?) Lösningen fick hur som helst tillslut bli att fabriksåterställa iPhonen. Sedan dess funkar det perfekt.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...