Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Rookie som vill synka så att allt från iphonen finns i ipaden


Cezzy

Rekommendera Poster

Hej!

 

 

Känner mig verkligen som en rookie i sådana här sammanhang, men jag är så glad och tacksam för all hjälp jag fått av er!

 

 

Jag köpte mig en ipad för cirka en vecka sedan. Nöjd och glad, och så där - såklart.

Jag gick in med tanken att det vore skönt att inte ha allt likadant på båda enheterna (ipad och iphone 4s). Ev ha lite mer jobbinriktning på ipaden. Men nu börjar jag ångra mig. Nu vill jag ha allt likadant. Jag vill att appar, bilder, musik, bakrunder osv följer med till ipaden från 4s. Jag har några dokument som jag gjort i Notes, kommer de försvinna helt isf? vet någon hur jag kan få de till min PC?

 

Jag har försökt läsa i forumet men jag behöver någon som kan förklara det extremt simpelt. Hur går jag tillväga? Hur får jag min ipad att se ut som en jätte-iphone?.. :):whistling:

 

Förstår att det är något med itunes eller icloud, men som sagt - play it simple, please!

 

 

Supertacksam för svar!

 

Vänligen

Cezzy

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Gå in under Inställningar. Sedan iCloud. Se till så alla klaffar är flyttade till höger så att det blir grönt för de som du vill ska synkas. Har du samma (ett måste) Apple-id så är det klart i och med detta.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

När du är inne i icloude så rullar du ner till Lagring, Säkerhetskopiering. Aktiverar du iCloude-säkerhetskopia när du kommer in där så har du en kopia på din i-enhet. Tappar du den så kan du med en ny enhet få tillbaka allt med några knapptryckningar.

Detta ska du göra när du har kontakt med ditt Wi-fi.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...