Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Extra tåligt skydd


Gäst

Rekommendera Poster

Jag kan inte bestämma mig för vilket skydd jag vill ha. Skyddet ska stå emot repor, damm, smuts, sand, fall/stötar och vatten.

 

LifeProof frē

OtterBox Armor Case

Griffin Survivor + Catalyst Waterproof Case

 

Har jag glömt någon?

 

LifeProof frē ska vara Water Proof, Dirt Proof, Snow Proof och Shock Proof.

 

OtterBox Armor Case ska vara Water Proof, Drop Proof, Dust Proof och Crush Proof.

 

Griffin Survivor + Catalyst Waterproof Case ska vara Shock/Drop Proof, Vibration Proof, Dust/Dirt Proof och Water Proof.

 

Jag har försökt att bilda mig en uppfattning genom att läsa recensioner men framför allt se YouTube recensioner. Jag har förstått att LifeProof lämnar ett glapp mellan skärmen och skärmskyddet som gör den mindre pekvänlig samtidigt som det försämrar känslan. OtterBox ska inte ha detta glapp mellan skärmen och skärmskyddet. LifeProof är tunnare och lättare än OtterBox som är tjockare och tyngre. OtterBox ska vara mer robust och greppvänlig än LifeProof. Griffin har jag ännu inte bildat någon uppfattning om. Det enda jag noterade var att skärmen ska fungera under vatten något jag inte vet om LifeProof och OtterBox gör.

 

Kan tillägga att jag inte bryr mig om "bulk" eftersom alla skydd ger mer eller mindre bulk. Det här är något jag godtar till förmån för ett rejält skydd. Större roll spelar upplevelsen av använda telefonen såsom skärmen.

 

Kom gärna med kommentarer. Ska försöka ta reda på mer om Griffin.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Inte konstigt att jag inte fann något om Griffin. Det går tydligen inte att beställa den än. Den är trevlig att titta på i varje fall och ska vara enkel att installera. Just nu står det mellan OtterBox och Griffin.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Iphonebutiken

Vad gjorde att LifeProof försvann från radarn, om man får fråga?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det gjorde glappet mellan skärmen och skärmskyddet. Först noterade jag det bara men efter hört och läst flera som påpekat samma sak (och menar att OtterBox är bättre, dock jämförde de med OtterBox Defender) så känner jag att OtterBox är ett bättre alternativ. Även hört andra problem med LifeProof såsom ljud men jag vet inte om det här var unikt för första exemplaren.

 

Anledningen till att jag inte har bestämt mig för OtterBox än beror på att Griffin tilltalar mig mer utseendemässigt (och påstås vara lättinstallerad). Men eftersom Griffin är ny och inte ens är beställningsbar i skrivande stund så känns det som ett osäkert val. Jag ogillar köpa i samband med release dvs. de första exemplaren och föredrar således lite recensioner. På deras Facebook-sida säger de att den kommer senare i vår, lite drygt att vänta. Som om det inte vore mitt enda problem accepterar de inte PayPal och jag har inget betalkort... Jag får väl be min faster att beställa den åt mig.

 

Så länge jag inte ha min iPhone 5 än kan jag vänta men det lär inte dröja länge nu (3 veckor).

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tycker det ser ut som att du kommer få exakt samma "glapp" mellan skärm och skydd på otterbox armour som på lifeproof. Ser ut att vara en närmast identisk kostruktion.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag kan inte se glappet. Kan knappt se det på LifeProof förutom när det påpekades i en video i jämförelse med OtterBox Defender. Menar du att skärmen på OtterBox Defender skiljer sig från OtterBox Armor? Jag kan inte bedöma ev. glapp av produktbilder.

 

Griffin är mest intressant av den enkla (och ytliga) anledningen att jag finner den estetiskt tilltalande. Men ovis lansering.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 5 months later...

Beställde ett skydd till min 5s nu, valde en Spigen. Har inte fått hem det än men det ser ju ok ut på bild i alla fall.

iphone_5s_case_tough_armor-champagne_gol

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 weeks later...

Beställde även ett Lifeproof men jag vet inte riktigt vad jag tycker....

Spigen funkar bra som vardagsskydd men inte då jag håller på och renoverar hemma, Lifeproof funkar bra vid bygget men är för klumpig att sätta på.

Vad ska jag pröva härnäst?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...
iPhoneReservdelar.se

Spigen är nog det bästa tunna skyddet där ute i skrivande stund i alla fall (kan dock påpekas att de inte sat dit film på hålet på baksidan vilket gör att skit kommer in)

 

Med detta sagt så kan vi gå vidare...

TS pratar om vattentäta skydd och spigen är definitivt inte det.

 

Jag vet ej hur griffin ser ut eller känns, men kan säga att life proof känns som mindre klumpig än motsvarigheten från otter, dock kan också påpekas att otter känns bättre byggt och tål nog lite mer, lifeproof skyddar bra, men tappar du den så är risken stor att den blir skadad och är ej vatten tät längre.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 10 months later...

Jag har den och den är designad att klara ett kärnvapenkrig, tyvärr väger den som en stridsvagn också.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Låter lovande.

 

Har inte tänkt på de där med vikten. Men ibland kan behovet väga tyngre än vikten :)

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...