Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Koppla Samsung Galaxy S3 till iMac (lion)


amalia13

Rekommendera Poster

Undrar om det finns något hemligt trick för att enkelt få telefonen att synas i finder (via usb-kabel), eller om man är förpassad till att använda sjukt sega Kies för att överföra filer mellan mobil och dator?

Jo, jag har testat att bocka i usb-felsökning, ptp, mtp, som är de alternativ som finns på telefonen.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 4 months later...

Har inte heller fått det att fungera. Kies fungerar inte till Mac vad jag vet, har aldrig hört talas om detta heller, men var inte ledsen för det, Kies suger. Anledningen att inte just Samsung fungerar med Mac kan väl spekuleras men jag har mina misstankar om detta. Har testat LG, Sony, Sony Ericsson, HTC och alla har fungerat via USB. Jag kör över filer med Bluetooth från och till min Samsung S3, fungerar klockrent!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 1 year later...

Jaha, vad det så man gjorde. Ja Kies fungerar inte så värst även om de har en download för Mac. Den rensade min Samsung Galaxy Y så jag fick återställa den till fabriksinställningarna. Tur att den var ny så jag hade inte uppdaterat något.

Kies är nu avinstallerat! Så de så.

Men nu undrar jag hur fanken kan man synka kontakter och även Kalendern? Det skulle underlätta livet för mig avsevärt för min kassa som pensionär tillåter inte inköp av ny iPhone även om jag vill. Det är bra mycket billigare lösning med en ny Galaxy Y för 399:-

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Fanken vad smart!

Jag skickade en .VCF fil med Blåtanden över till min Samsung. Snacka om lätt som en plätt att få in alla kontakter i nya luren.

Antar att det går att göra likaledes med Kalendern.

Tack cube för att du ledde mig in på rätt spår med ditt inlägg.

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...