Gå till innehåll
Just nu i M3-nätverket

Kontakter följer inte med vid säkerhetskopia


Pretorian

Rekommendera Poster

Jag har försökt hjälpa min far att göra säkerhetskopia av sin gamla iPhone och sen återställa den till hans nya. Men kontakterna följde inte med. Ska inte ALLT följa med när man gör en säkerhetskopia eller måste man ställa in VAD som ska med?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ingen som har koll på detta? Allt följer med till nya, som sagt, men kontakterna är tomma. Går det på något vis få ut dem från den gamla telefonen?

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jo. Kontakterna följa med i säkerhetskopian. Vilken version av iOS har han på sin gamla iPhone? Har märkt av att det händer ibland att inte kontakterna följer med. Verkar vara en bugg när man gör själva säkerhetskopian.

 

Finns ett antal olika alternativ här.

 

Antingen så kan du skapa en gmail till honom och således synka upp kontakterna till mailen. När detta är gjort så synkar ni ner dem till den nya telefonen. Annars kan ni, beroende på om ni använder PC eller Mac synka över dem till antingen Adressboken, om ni använder en mac. Eller "Windows adressbok" som finns i Windows. Alternativt att ni synkar in dem till hans outlook och sedan synkar in dem därifrån!

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...