Hoppa till innehåll

Foto
- - - - -

Startknappen på Apples vita tangentbord????


  • Vänligen logga in för att kunna svara
18 svar till detta ämne

#1 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 22 oktober 2004 klockan 18:06

När jag köpte min G4 1,25MHz MMD så följde det med ett vitt tangentbord.
Har ju i många år använt mig av mitt iKey tangentbord, och där finns ju en "startknapp"
men på Apples fina vita finns det ingen, eller har jag inte hittat den :lol:

Nu får jag alltid starta den med knappen på framsidan datorn.
"Ska de va så" som Swerker säger ;)
  • 1

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#2 debbie

debbie
  • Medlem
  • 269 inlägg
  • Appleprylar: iMac i3 21,5"

Postad 22 oktober 2004 klockan 18:54

Så är det nog tyvärr, jag har inte hört nåt annat...
  • 0
iMac i3 21,5" 3.06GHz

#3 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 22 oktober 2004 klockan 18:56

Knepigt, det har ju "alltid" funnits startknappar på Apples tangentbord, eller har jag fel...
t.o.m min gamla Quadra har ju en...
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#4 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 22 oktober 2004 klockan 19:07

Det är en försämring tycker jag :angry:
Nu när jag flyttat ner datorburken under min sidobänk, måste jag böja mig ner för att starta (w00t)
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#5 Kalliban

Kalliban
  • Medlem
  • 4 008 inlägg
  • Appleprylar: PowerBook 15" 1.67GHz 2GB RAM 80GB HDD

Postad 22 oktober 2004 klockan 19:15

Häftigt att kunna starta en dator från tangentbordet! (w00t)

Iofs.. Min startknapp sitter ju 2 cm till höger om tangentbordet... :P :angel:
  • 0

#6 o_mats

o_mats
  • Medlem
  • 571 inlägg
  • Plats: Helsingborg
  • Appleprylar: E-mate,Powerbook 17, en 20 tums iMac och en 24 tums iMac

Postad 23 oktober 2004 klockan 10:41

Å andra sidan så stänger man sällan av datorn numera.
När den går ner i vila så är den ju nästan helt tyst.
Och då väcker man den ju via tangentbordet.
  • 0

#7 marcushedenstrom

marcushedenstrom
  • Medlem
  • 23 239 inlägg
  • Plats: Göteborg
  • Appleprylar: iMac 21" (late 2009) moddad med Fusion drive, MacBook Pro (mid 2014), iPad 4, iPhone 4S, TV 3 rev A

Postad 23 oktober 2004 klockan 11:17

Knepigt, det har ju "alltid" funnits startknappar på Apples tangentbord,...

Inte sedan 1999, fem år sedan.
  • 0
marcushedenstrom.se | @mhedenstrom

#8 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 23 oktober 2004 klockan 11:41

Nu skojar du väl? :o
Sawtooth hängde med in på 2000..försvann den på Gigabit Ethernet möjligen?
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#9 peth

peth
  • Medlem
  • 4 231 inlägg

Postad 23 oktober 2004 klockan 11:51

Det är en försämring tycker jag  :angry:
Nu när jag flyttat ner datorburken under min sidobänk, måste jag böja mig ner för att starta  (w00t)

Och samtidigt så har de ukrainska gruvarbetarna inte fått ut någon lön sen i april. ;)
  • 0

#10 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 23 oktober 2004 klockan 11:54

Det är en försämring tycker jag  :angry:
Nu när jag flyttat ner datorburken under min sidobänk, måste jag böja mig ner för att starta  (w00t)

Och samtidigt så har de ukrainska gruvarbetarna inte fått ut någon lön sen i april. ;)

Ja det är taskigt tycker jag..
De är i underläge...
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#11 peth

peth
  • Medlem
  • 4 231 inlägg

Postad 23 oktober 2004 klockan 11:58

Det är en försämring tycker jag  :angry:
Nu när jag flyttat ner datorburken under min sidobänk, måste jag böja mig ner för att starta  (w00t)

Och samtidigt så har de ukrainska gruvarbetarna inte fått ut någon lön sen i april. ;)

Ja det är taskigt tycker jag..
De är i underläge...

Var det inte datorn din som var i underläge, varför skulle du annars behöva böja dig för att trycka på startknappen? :P
  • 0

#12 peth

peth
  • Medlem
  • 4 231 inlägg

Postad 23 oktober 2004 klockan 12:13

Det skämtet var bara för dåligt så jag tar tillbaka det, så om ni kan vara så snälla att bortse från min lilla lustighet ovan så vore jag tacksam.

Peter
  • 0

#13 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 23 oktober 2004 klockan 12:16

När jag får införskaffat en ny kamera, så ska jag visa hur jag placerat mina G4:or
så de inte hörs lika bra. ^_^
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#14 znozy

znozy
  • Medlem
  • 1 952 inlägg
  • Appleprylar: Macbook pro 2.53 2009

Postad 23 oktober 2004 klockan 12:36

med crtl - ejekt kan du stänga av den, alt - com - ejekt sätta den i vila iaf alltid något :lol:
  • 0
The box said, use Windows XP or better. So I use Mac OS X.

#15 Pocahontas

Pocahontas
  • Moderator
  • 73 820 inlägg
  • Appleprylar: iMac 21,5" 3,06 GHz i3, iPad.

Postad 23 oktober 2004 klockan 13:23

När jag får införskaffat en ny kamera, så ska jag visa hur jag placerat mina G4:or
så de inte hörs lika bra. ^_^
  • 0

................................._____Humorn är flytvästen på livets flod_____..............................

När allting lägger av och du får datorstopp så tänk på att datorn är här för att stanna

Om man inte vet att ett problem finns - så kan man heller aldrig lösa det.

 

 

 

                               


#16 Kalliban

Kalliban
  • Medlem
  • 4 008 inlägg
  • Appleprylar: PowerBook 15" 1.67GHz 2GB RAM 80GB HDD

Postad 23 oktober 2004 klockan 15:44

med crtl - ejekt kan du stänga av den, alt - com - ejekt sätta den i vila iaf alltid något  :lol:

Ho ho! Läckert!! (w00t)
  • 0

#17 marcushedenstrom

marcushedenstrom
  • Medlem
  • 23 239 inlägg
  • Plats: Göteborg
  • Appleprylar: iMac 21" (late 2009) moddad med Fusion drive, MacBook Pro (mid 2014), iPad 4, iPhone 4S, TV 3 rev A

Postad 23 oktober 2004 klockan 15:46

Nu skojar du väl?  :o
Sawtooth hängde med in på 2000..försvann den på Gigabit Ethernet möjligen?

Hmm, möjligt, jag har själv aldrig haft något. Jag har bara sett en Sawtooth men det, och så vet jag att en iMac SE från 2001 hade det vanliga, och jag har bestämt sett en iMac DV typ 2000 med det nya. Jag förstår inte hur man kan sälja en pro-maskin med ett sånt skräptangentbord, som saknar mer än 10 % av tangenterna. Och fult är det också.
  • 0
marcushedenstrom.se | @mhedenstrom

#18 ThunderMac

ThunderMac
  • Medlem
  • 560 inlägg
  • Plats: Jakobstad, Finland
  • Appleprylar: MacBook C2D 2GHz

Postad 23 oktober 2004 klockan 16:52

Är man riktigt desperat efter en startknapp så kan man ju köpa en sån här... ;)
Den fungerar dock tydligen inte med senaste versionen av G4 Quicksilver. :eeeh:
  • 0

#19 Kalliban

Kalliban
  • Medlem
  • 4 008 inlägg
  • Appleprylar: PowerBook 15" 1.67GHz 2GB RAM 80GB HDD

Postad 23 oktober 2004 klockan 22:46

Men LOL! :lol:

Bättre då att använda kortkommandona som znozy så vänligt tipsade om :)
  • 0




0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar